job bank

Ledig stilling i rosenhøj 


Pædagog til storbørnsgruppe


Børnehuset Rosenhøj søger en pædagog til vores storbørns gruppe i børnehaven på 37 timer pr uge.Start den 1.4. 2023.

Vi er en selvejende institution, som har ca. 100 børn i alderen 0 til 6 år og så er vi 24 ansatte, fordelt på vuggestue og børnehave. Vi har en god fordeling af kvinder og mænd, og af unge og modne. Vores fordeling er ca. 66 procent pædagoger og vores medhjælpere har enten PAU uddannelse eller mange års erfaring. Vi ligger i Hvidovre og har drift overenskomst med Hvidovre kommune.

Vi lægger vægt på en høj faglighed, hvor vi bruger os selv, og hvor vi har en løbende evaluering af hvorfor vi gør som vi gør. Vi arbejder ud fra værdier, og vil gerne selv udfylde rammerne, så vi kan have indflydelse på vores arbejde og på børnenes trivsel. vi har forventninger og krav til hinanden. Vi ser det som en styrke at vi har gode kollegaer, da vi alle har bruge for sparring, og hjælpe så man ikke står alene. Det er vigtigt at være modig, så vi kan hjælpe hinanden, med at få den bedste mulige side frem i os selv.

Vi forventer at blive udfordret og ser det som en styrke når der kommer undrende spørgsmål, da dette giver os mulighed for at sætte ord på hvorfor vi gør som vi gør.

Vi er en del af Børneringen, og vi får her lavet administration, og så får vi faglig udvikling gennem kurser, og inspiration fra andre institutioner.Vi er en del af et selvejende netværk, der arbejder sammen, men som har hver deres egen ledelse.

Du kan læse mere om os her: www.boernehuset-rosenhoej.dkHvis du tænker dette kunne være noget for dig, så send os en ansøgning på: 1216@boernehuset-rosenhoej.dk Att. Jan Friis-Andersen

Ansøgningsfrist er den 1.3.2023. Vi giver alle der ansøger besked, når vi har gennemgået ansøgningerne, og vi sletter alle oplysninger, når vi har fundet vores kandidat.


link til Ofir. 

https://www.ofir.dk/resultat/paedagog-til-storboernsgruppe-331461882.aspx?jobId=331461882&list=SearchResultsJobsIds&index=1&querydesc=SearchJobQueryDescription&viewedfrom=1